Het 15e Geloof in Malawi Volleybaltoernooi

Doel

Ook dit jaar is de opbrengst bestemd voor Malawi, één van de armste landen ter wereld. Dit toernooi staat weer volledig in het teken van Wells of Joy. Jolanda Bontenbal heeft hier jaren gewerkt en is hier nu vanuit Nederland nog altijd nauw bij betrokken.

Wells of Joy is een Christelijke zorgorganisatie in Malawi. Wells of Joy is in het jaar 2000 als Malawiaans initiatief opgericht als reactie op de verwoestende effecten van de AIDS-epidemie. Wells of Joy valt onder de stichting Opdracht in Afrika.
Inmiddels is het programma flink uitgegroeid en werken we met een team van zo’n 20 vrijwilligers vanuit 2 centrums in 17 dorpen aan de rand van Blantyre. De vrijwilligers doen hun werk met veel passie, omdat zij zien dat zij heel veel verschil kunnen maken bij kinderen en families. We verlenen hulp aan 500 families, hebben een jeugdclub met ruim 100 jongeren en hebben een groepsleningenprogramma waar meer dan 15 groepen aan deelnemen!

Jolanda Bontenbal heeft 10 jaar in Malawi voor Wells of Joy met hart en ziel gewerkt als verpleegkundige en was betrokkenen bij de projecten van Wells of Joy. Toen Jolanda in 2019 weer naar Nederland kwam is zij, samen met een supportteam, betrokken gebleven en houdt maandelijks contact met Mackinly, de nieuwe manager van Wells of Joy en controleert, samen met een accountmanager in Nederland de boekhouding. Elk jaar wordt het project bezocht door medewerkers van Opdracht in Afrika.

Kijk voor meer informatie op www.wellsofjoy.nl.
Opdracht in Afrika, Wells of Joy heeft een ANBI status, uw giften zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Toernooi

Wanneer: 02 maart 2024
Tijdstip: 12.30 – 18.00 uur
Waar: Guido de Brès, Smeetslandseweg 127, 3079 CR Rotterdam

Als team betaal je € 120,- inschrijfgeld, daarnaast is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk extra sponsorgeld ophaalt.
Het team met het meeste sponsorgeld wint een leuke prijs!

Voor dit toernooi kunnen maximaal 22 teams ingeschreven worden. 

Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij en zien jouw inschrijving met belangstelling tegemoet.